Meedoen? .

Wilt u meedoen? Dat kan natuurlijk. Leeftijd is niet belangrijk, maar wij zouden heel graag jong volwassenen welkom willen heten. Tenslotte leefden er rond 1700 vooral mensen onder de 40!  Kinderen onder de 16 mogen (met toestemming van hun ouders) ook meedoen, maar zij moeten er rekening mee houden dat zij vooral een figurantenrol zullen hebben, dus zelf géén verteller kunnen zijn en ook niet altijd kunnen/mogen optreden (bijvoorbeeld in de avonduren niet!). 

 Wees niet bang: wij gooien u niet meteen voor de leeuwen!  Er zijn wel een paar voorwaarden. De belangrijkste drie zijn:

  1.  U heeft enige interesse in geschiedenis.
  2.  U bent bereid u te laten coachen in uw verhaal en spel.
  3. U bent bereid voldoende tijd vrij te maken om te repeteren (data in overleg vast te stellen)

We zoeken samen uit welk  - of wat voor type - personage voor u geschikt is. Daar heeft u zelf een behoorlijke stem in, want het personage moet wel bij uw gender, leeftijd, karakter, temperament en interesses passen. Vervolgens krijgt en neemt u voldoende tijd (weken, maanden tot een jaar!)  om u in uw personage in te leven.  De details leggen wij uiteraard allemaal uit. Neem daarom gerust vrijblijvend contact op.

.